Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Hamppukosmetiikka

Kosmetiikassa käytettävä hamppuöljy saadaan kylmäpuristamalla hampunsiemenestä. Kaikki siementuotanto on kotimaista. Öljynpuristus tapahtuu Impolan Kasvitilalla ja kosmetiikan valmistus Suomessa laadukkaan sopimusvalmistajan toimesta. Tuotteilla on FI-NATURA sertifikaatti. Kaikki kosmetiikan raaka-aineet täyttävät luonnonkosmetiikan kriteerit.

Hamppuöljy on erinomainen ihonhoidossa sen sisältämien monipuolisten omega6- ja omega3-rasvahappojen ansiosta. Hamppuöljy sisältää myös arvokasta ja kasviöljyissä harvinaista gammalinoleenihappoa (GLA,omega6) ja stearidonihappoa (SDA, omega3). Molemmat ovat biologisesti arvokkaita ja tärkeitä ihmisen rasva-aineenvaihdunnalle ja saattavat ehkäistä tulehduksia. Lisäksi öljyssä on runsaasti E-vitamiinia. Öljyn vihreä väri tulee lehtivihreästä, mitä hampunsiemen luonnostaan sisältää.

Kosmetiikkasarjan perustaminen lähti liikkeelle asiakkailta saamastamme hyvästä palautteesta elintarvike-hamppuöljyn käytöstä, sekä sisäisesti että ulkoisesti, atooppisen ihon hoidossa.

Ihoöljy 30ml

Hamppuöljy yhdessä manteliöljyn ja kookoksen rasvahappojen kanssa ihoöljyn teho ja käyttömukavuus ovat erinomaisia. Ihoöljyä voidaan käyttää tehostamaan kasvovoiteen hoitavia vaikutuksia (erityisesti yöaikaan) tai käyttää sellaisenaan suoraan iholle. Voidaan käyttää myös vartalolle tai kuivien ongelma-alueiden hoitoon.

Käyttö: Käytä sellaisenaan kasvoilla, kaulalla ja dekolteella päivä- tai yövoiteena. Voit myös lisätä 2-3 tippaa kasvovoiteeseen lisäämään hoitotehoa. Soveltuu vartalon ihon hoitoon.

22€

Käsi- ja vartalovoide 150ml 

Käsi- ja vartalovoiteessa on korkea pitoisuus hampunsiemenöljyä, niin että tuotteen imeytyvyys on kuitenkin hyvä. Ihovoiteen muita vaikuttavia aineita ovat nokkosuute, kosteuttava glyseriini ja rasvahapot kookoksesta.

Käyttö: Hiero kosteuttavaa voidetta käsiin, vartaloon ja jalkoihin.

23€

Kasvovoide 30ml

Kasvovoiteen tärkein vaikuttava aine on hampunsiemenöljy, joka ravitsee ihosoluja hyvillä omega-3 ja omega-6 (sis.myös gammalinoleenihappoa, GLA) rasvahapoilla ja luonnollisilla vitamiineillä. Hampunsiemenöljyn vitamiinit toimivat iholla myös antioksidantteina, jotka suojaavat oksidatiiviselta stressiltä hidastaen ihon ikääntymistä. Lisäksi kasvovoiteessa on kosteuttavaa glyserolia, hoitavaa ratamouutetta sekä hyviä rasvahappoja kookoksesta.

Käyttö: Levitä voidetta aamuin illoin puhdistuksen jälkeen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

23€

Shampoo 250ml

Shampoon hampunsiemenöljy hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa. Shampoon kookos- ja sokeriperäiset pesevät aineet puhdistavat hiukset hellävaraisesti ja luonnollisesti tasapainottaen samalla hiuspohjaa. Ei sisällä sulfaatteja.

Käyttö: Hiero kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 1–2 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

13€

Suihkugeeli 250ml

Pesun yhteydessä hampunsiemenöljy hoitaa vartalon ihoa tehden siitä pehmeän ja miellyttävän tuntuisen. Suihkugeelin kookos- ja sokeriperäiset pesevät aineet puhdistavat vartalon hellävaraisesti.

Käyttö: Levitä suihkugeeliä vartalolle. Anna vaikuttaa 1–2 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

13€


 Tällä lomakkeella voit tilata Impolan kasvitilan tuotteita. Postikulut lisätään toimitukseen.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ajankohtaista

09.04.2018 Tuinahieronta on lisätty uutena hoitomuotona.