Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Muut elintarvikkeet

 

 

Kauralese

Runsaskuituinen ja proteeinipitoinen kauralese soveltuu sellaisenaan käytettäväksi esim. jogurteissa ja puuroissa. Kauralese sisältää runsaasti (7g/100g) beetaglukaania, mikä auttaa alentamaan kolesterolia.

5€ 500g

Kuoreton härkäpapurouhe

Kotimaista kasvisvalkuaista monipuoliseen ruuanlaittoon. Kuori on poistettu, joten rouhe kypsyy nopeammin ja sisältää vähemmän tanniineja kuin kuorellinen papu. Korvaa tai täydentää jauhelihaa tai soijaa ruuanlaitossa. Kokeile laatikoissa, pihveissä, kastikkeissa, ja perinteisissä härkäpapuruuissa.

7€ 850g

 

Camelinaöljy 

Camelina-öljyä puristetaan kylmäpuristuksella, joten se sisältää runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja- alfalinoleenihappoa, tokoferolia ja kasvisteroleja. Camelinan siemenenöljypitoisuus on 40-47% kuiva-aineesta. Öljyn rasvahapoista 54% on monityydyttymättömiä (rypsiöljy 32%), joista ihmiselle välttämättömiä alfalinoleenihappoa on 40% (rypsi 8%) ja linolihappoa 15% (rypsi 20%). Näiden monityydyttymättömien rasvahappojen on todettu auttavan alentamaan veren LDL kolesterolipitoisuutta ja siten vailuttamaan sydän- ja verisuoniterveyteen. Arvokkaan rasvahappokoostumuksensa ansiosta Camelina-öljy on funktionaalinen eli terveysvaikutteinen elintarvike.

Ravinnon tärkeinpiä kasvisteroleja ovat kasviöljyt Camelina-öljy sisältää steroleja yhteensä 442 mg/100g, joiden pääkomponentti on sitosteroli (75mg / 100g). Kylmäpuristetussa öljyssä on enemmän steroleja ja luontaisena antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia kuin raffinoidussa öljyssä. Kasvisterolit ja E-vitamiini yhdessä auttavat alentamaan veren kolesteroliarvoja.

Camelina-öljy sopii kaikenlaiseen ruoanvalmistukseen. Sellaisenaan käytettynä sen hieno mantelinen aromi pääsee oikeuksiinsa erilaisissa salaateissa ja kypsennettyjen vihannesten höysteenä. Öljy sopii myös leivontaan.

Camelina-öljy on 100% kotimaisesta siemenestä puristettu öljy

7,00€  250ml


Tällä lomakkeella voit tilata Impolan kasvitilan tuotteita. Postikulut lisätään toimitukseen.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ajankohtaista

09.04.2018 Tuinahieronta on lisätty uutena hoitomuotona.